jacuzzi kopen

Wil je ook een jacuzzi kopen?

Weet je nog hoe heerlijk het was? In je luxe hotelkamer of tijdens een bezoek aan een wellness center kwam je helemaal tot rust in een heerlijk bubbelbad. Misschien had je toen wel de wens om er zelf eentje aan te schaffen, maar wimpelde je die gedachte weg als fantasie. Geheel onterecht. Een jacuzzi kopen is al lang niet meer voorbehouden aan de rijken der aarde. Ook jij kunt genieten van het genot en de rust die een eigen jacuzzi je kan geven. Er zijn heel betaalbare en kwalitatief zeer goede jacuzzi’s, die bovendien weinig onderhoud vergen.

Voordelen van een jacuzzi

De meeste mensen die een jacuzzi kopen, plaatsen hem buiten in de tuin of op een buitenterras. Mocht je hiervoor kiezen, hou er dan wel rekening mee dat een gevulde jacuzzi een behoorlijk gewicht kan hebben. Je ondergrond moet dit wel aankunnen. Je kunt een jacuzzi buiten in alle seizoenen gebruiken. Het water wordt op een constante temperatuur van 38 tot 40 graden gehouden. Het mag buiten waaien en zelfs sneeuwen, als je in het water ligt, voel je je nog steeds aangenaam. Sta je eenmaal op, dan voel je de kou wel. Als je regelmatig in een sauna komt, weet je dat dit juist heel verkwikkend aan kan voelen. Een bubbelbad is ontspannend. Wist je dat veel mensen hun jacuzzi juist gebruiken om diepe en lange gesprekken onder elkaar te voeren? 

Jacuzzi kopen en weinig tijd kwijt voor onderhoud

Als je wel wilt genieten van een jacuzzi maar weinig onderhoud wilt, is dat geen probleem. Je kunt namelijk een jacuzzi kopen en tegelijkertijd de benodigde filters en ongevaarlijke chemicaliën aanschaffen die je voor ongeveer drie maanden een continue waterkwaliteit garanderen. Na drie maanden laat je het water eenvoudig weglopen en vul je jouw jacuzzi weer met vers kraanwater uit de tuinslang. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de waterkwaliteit. Neem dus heerlijk plaats in je bubbelbad en voel hoe comfortabel de ergonomische zitplaatsen of ligplaatsen aanvoelen. Wil je optimaal genieten van je jacuzzi? Zet hem in de zomer op een iets lagere temperatuur, zodat hij verkoeling geeft als er een hittegolf is. Zet hem in de winter op 40 graden en geniet van een witte kerst vanuit je bubbelbad.

Online jacuzzi kopen

Je kunt een jacuzzi heel eenvoudig online kopen. Je hebt de keuze uit relatief kleine jacuzzi’s, geschikt voor twee personen, tot grote modellen waar zes personen comfortabel in kunnen baden. Daarnaast kun je ook kiezen voor een inbouw sauna, hottubs en losse onderdelen zoals pompen, onderhoudsproducten en afdekplaten.