Presteren doe je met de online en fysieke huiswerkbegeleiding

Het is weer zo ver: de eerste toetsweek staat voor de deur. In steeds meer huishoudens is huiswerk of het leren voor toetsen een bron van ruzie, strijd en stress, voornamelijk tijdens een periode zoals een toetsweek. Ervaar jij dit thuis ook? Heb jij het gevoel dat jouw kind niet het beste uit zichzelf haalt als het om school gaat? Mr. Chadd is dé oplossing voor dit, vaak dagelijks, terugkerende probleem. Met een app waarin dagelijks online gechat kan worden met gescreende coaches plus fysieke huiswerkbegeleiding helpt Mr. Chadd middelbare scholieren met hun vragen voor alle vakken!

Online huiswerkbegeleiding 

Stap één is het afsluiten van een Mr. Chadd app-abonnement. Wanneer dit abonnement is afgesloten, kan jouw kind met alle vragen voor alle vakken bij ons terecht. Doordat Mr. Chadd elke dag beschikbaar is, kunnen problemen waar een leerling tijdens het leren tegenaan loopt direct worden opgelost en is het niet nodig te wachten tot de volgende les om de vraag te stellen. Hierdoor kan verdere achterstand worden voorkomen. Tijdens schooltijd, ’s avonds of in het weekend staan wij klaar voor elke middelbare scholier. 

Fysieke huiswerkbegeleiding

Doordat een kind direct gebruik maakt van de app, wordt verdere achterstand voorkomen. Kinderen kunnen via de app vragen stellen en ondertussen analyseren de onderwijsdeskundigen van Mr Chadd deze problemen. Aan de hand van de gegevens en vragen van het kind bekijken de onderwijsdeskundigen welke hulp gepast is voor jouw kind.

Hierbij worden vragen gesteld, zoals; is er sprake van een achterstand? Hebben ze een probleem met één specifiek vak of is het probleem vak-overkoepelend? Maar ook vragen zoals; wat is het zelfvertrouwen van het kind en hoe leert het kind voor een toets, proberen de onderwijsdeskundigen te beantwoorden. 

Dankzij deze analyse van de onderwijsdeskundigen wordt een passend plan opgesteld voor jouw kind. Zo vindt Mr. Chadd een coach die past bij jouw kind en jouw kind het beste kan helpen. De coach komt bij het kind thuis en gaan aan de slag. Op basis van de wensen en nodige hulp wordt een zorgvuldig plan opgesteld. 

De perfecte combinatie tussen online en fysieke huiswerkbegeleiding

Dankzij deze app kan jouw kind altijd vragen stellen en hoeft nooit meer stil te zitten. Er is altijd iemand beschikbaar om te helpen. Zo hoeft een kind niet te wachten tot de fysieke bijeenkomst. Dit maakt Mr. Chadd uniek.