verzekeringen

Welke verzekeringsmaatschappij heeft de beste voorwaarden in zijn polissen?

Afgelopen jaar heeft behoorlijke veranderingen met zich meegebracht. Toen het coronavirus begin vorig jaar plotseling op het toneel verscheen, had je al snel voorspeld dat dit nog wel eens de nodige gevolgen voor je werk zou kunnen hebben. Als internationaal adviseur voor een grote onderneming was je namelijk veel onderweg en je pakte met grote regelmaat het vliegtuig om in andere landen zaken te gaan doen.

Het mag duidelijk zijn dat daar behoorlijk wat verandering in is gekomen. Thuiswerken en thuis sporten is de nieuwe norm geworden en waar je voorheen toch zeker vier keer per maand in het buitenland was, ben je de afgelopen maanden maar amper de stad uit geweest. Het is een tijd van bezinning geweest en aangezien je zoveel tijd thuis bent geweest, heb je dan ook meer dan genoeg tijd gehad om allerlei dingen te doen die je al veel te lang had uitgesteld.

Als zelfstandig ondernemer die veel op pad is wil je niet voor verrassingen komen te staan

Zo ben je er eens goed voor gaan zitten om je lopende verzekeringen erop na te kijken. 

Als zelfstandig en onafhankelijk ondernemer dien je je zaken namelijk goed op orde te hebben. Zo is een goede zorgverzekering met aanvullende verzekeringen en tandartsverzekering onontbeerlijk. En vanwege het feit dat je toch met grote regelmaat op reis bent, is ook een goede reisverzekering erg belangrijk. Je wilt namelijk niet in het buitenland voor onaangename verrassingen komen te staan en er achter moeten komen dat je goed gedekt bent voor eventuele schade, diefstal of een ongeluk met bijkomende medische kosten.

Je hebt in het verleden wel eens minder prettige ervaringen gehad met je verzekeringsmaatschappij, maar vanwege tijdgebrek ben je er nooit aan toegekomen om van verzekeraar te veranderen. Het was altijd behoorlijk wat papier- en uitzoekwerk en dat schoot er regelmatig bij in. Maar nu je de afgelopen tijd bijna vrijwel altijd bent thuis geweest, heb je wat meer in verschillende opties kunnen verdiepen. 

Via via werd je aangeraden om eens naar de opties van De Friesland te kijken

Op aanraden van een collega kwam je bij De Friesland terecht. De Friesland is een ervaren verzekeringsmaatschappij waar je voor al je polissen bij terecht kunt. Zij hebben een uitgebreide verzekering voor jou als zzp’er, waar je allerlei aanvullende verzekeringen bij kunt afsluiten. Daarnaast beschikken ze ook over speciale reis- en annuleringsverzekeringen, die qua voorwaarden precies aansluiten bij wat jij nodig hebt.

Na navragen bij andere bekenden hoorde je vervolgens alleen maar positieve verhalen over deze verzekeringsmaatschappij. Het afhandelen van schade wordt snel en vakkundig geregeld en de bijbehorende dekking is uitgebreider dan bij andere maatschappijen. Ook de zorgverzekeringen en bijkomende aanvullende en tandartsverzekering krijgen niets dan lof. Meerdere mensen vertellen je over de prettige en professionele ervaringen die zij hebben gehad bij deze verzekeringsmaatschappij. De Friesland lijkt je daarom de beste optie waar jij de door jouw benodigde verzekeringen het beste kunt afsluiten, zodat je straks als de perikelen dankzij het Corona virus weer voorbij zijn je weer onbezorgd en goed verzekerd op pad kunt gaan!