beste massage kussens

Wat is het beste massage apparaat voor nek en schouders?

Zit je in een drukke en stressvolle periode? Bij veel mensen gaat stress in de nek en schouders zitten. Pijnlijke en stramme nek en schouders zijn hiervan het gevolg. Een goede massage kan wonderen doen en zorgen dat je weer helemaal ontspannen wordt. Maar een masseur kan prijzig zijn, vooral als je vaker een massage wilt. Een massageapparaat is dan een goed alternatief. Maar wat is het beste massageapparaat? Daarom een top 10 van de beste massage apparaten die er te koop zijn.

Top 10 van de beste massage apparaten

1. Rockerz Fitness Massage Gun

Rockers Fitness Massage Gun

Door het uiterlijk is de massage gun een goede benaming voor dit beste massage apparaat. Het is ook één van de beste massageapparaten die draadloos is. De accu heeft een gebruiksduur van 8 uur en is erg gemakkelijk om zelf te hanteren. De kop hanteer je door de aan/uit knop aan de onderzijde aan te zetten. Afhankelijk aan welk soort massage je behoefte hebt, zijn er diverse opzetstukken, zoals een ronde kop of een platte kop. Verder heeft dit beste massage apparaat diverse snelheden. De snelheden gebruik je voor opwarming, een diepe massage of spierherstel.

2. Auronic Shiatsu Massagekussen

Auronic Shiatsu Massagekussen

Zoek je het beste massage apparaat voor nek en schouders zonder jezelf in allerlei bochten te hoeven wringen? Dan is de Auronic Shiatsu massagekussen het beste massageapparaat voor jou. Dit massagekussen leg je gewoon over je schouders en geeft een massage van 15 minuten, waarna deze vanzelf stopt. In het massagekussen zijn 8 roterende massagekoppen verwerkt, voor een optimale massage. De Auronic Shiatsu is één van de weinige beste massage apparaten met een warmtefunctie tot 40° Celsius.

3. Auronic Shiatsu Massagekussen voor nek en rug

Auronic Shiatsu Massagekussen

De compacte vorm van dit beste massageapparaat zorgt ervoor dat je hier gemakkelijk je nek, maar ook je rug van een ontspannende massage voorziet. In het kussen zijn een viertal massagerollen aanwezig. Verder is het kussen voorgevormd, zodat je hier gemakkelijk je nek inlegt. Heb je ook last van je rug? Het is mogelijk om het massagekussen aan je bureaustoel te bevestigen. Het materiaal is ademend, Hierdoor zal het als je de hittefunctie gebruikt niet zweterig aanvoelen.

4. Silvergear professionele massage gun

Silvergear professionele massage gun

De massage gun van Silvergear behoort zeker tot één van de beste massage apparaten. Op de gun kun je 4 verschillende soorten massagekoppen plaatsen en iedere kop geeft weer een andere massage. Van spierontspanning tot een deep tissue massage, dit beste massage apparaat kan het allemaal. Naast het beste massage apparaat voor nek en schouders, gebruik je het apparaat ook voor alle andere lichaamsdelen en gewrichten. Verder is het een massageapparaat op accu, die zeker 3 uur meegaat en waarmee je moeiteloos alle zes standen uitprobeert.

5. Sanbo Massage Gun Prime

Sanbo Massage gun prime

Waarom de Sanbo massage gun als beste massageapparaat gezien wordt, is al snel duidelijk. Het is één van beste massageapparaten die zo compleet is. Je krijgt het apparaat dan ook netjes geleverd in een koffer en met een vijftal opzetstukken om telkens van een ander soort massage te genieten. De Sanbo is draadloos en werkt op een accu. De krachtige motoren in de massage gun zijn in zes standen in te stellen en zorgen voor een lichte tot een diepe massage voor spierherstel. Download ook de speciale app, waardoor je de Sanbo massage gun nog beter kunt gebruiken.

6. Sanbo Massage Gun Pro

Sanbo Massage Gun Pro

Sanbo mag zich zeker leverancier van de beste massageapparaten noemen, want er staan meerdere modellen van hen in de top 10 van beste massageapparaat. Dit geldt ook voor de Sanbo massage gun Pro. De Pro biedt nog meer dan de Prime en wordt ook in een prachtige draagkoffer geleverd. De massage gun Pro heeft 9 standen om de intensiteit te bepalen en 6 verschillende opzetstukken. Hiermee is een professionele massage van de nek en schouders gegarandeerd. Daarnaast is de Pro op andere lichaamsplekken met veel spieren te gebruiken. Het predicaat beste massage apparaat wordt mede aan deze Sanbo massage gun Pro gegeven, doordat deze is ontworpen in samenspraak met fysiotherapeuten.

7. Sanbo Massage Gun Elite

Sanbo Massage gun Elite

Het is geen verrassing dat ook de Sanbo massage gun Elite tot één van de beste massage apparaten behoort. Je heb bij de Elite keuze uit maar liefst 30 verschillende snelheidsstanden, 10 intensiteitslevels en er worden 8 verschillende opzetstukken meegeleverd. Kortom, de Elite biedt alles wat je nodig hebt voor een professionele massage. Dit komt mede door de door Sanbo ontwikkelde RX motoren. Hierdoor is het mogelijk om dieper in de spieren te masseren en worden meer afvalstoffen afgevoerd voor een sneller spierherstel. Ook de Elite is draadloos en wordt geleverd met een oplader voor het opladen van de accu.

8. MusclePro Massage Gun

MusclePro Massage Gun

De MusclePro Massage Gun behoort tot één van de beste massageapparaten die er het meest stijlvol uitziet. De strakke vormgeving zegt natuurlijk niet alles, maar ook ´onder de motorkap´ biedt de MusclePro Massage Gun alles wat je nodig hebt voor een stevige massage. Er zijn 8 mondstukken meegeleverd en je kiest uit 30 snelheidsniveau´s. Aan de onderzijde zie je op een LCD touchscreen display exact welk niveau je gebruikt. Naast het masseren van de nek, kun je de massage gun ook gebruiken voor de handpalmen benen, voetzolen, rug, heupen of eventueel een full body massage.

9. Sanbo draadloos massagekussen

Sanbo draadloos massagekussen

Naast de massage guns van Sanbo, staat ook een Sanbo draadloos massagekussen te boek als één van de beste massageapparaten. Het massagekussen is compact en hierdoor gemakkelijk te gebruiken. Het kussen bevat 8 massageknoppen die op een bepaalde intensiteit gezet kunnen worden. Door de speciale warmte functie, worden de spieren aangenaam opgewarmd en dit zal verlichting geven aan pijnlijke en overbelaste spieren. Er worden Sanbo RX motoren gebruikt, wat een nog diepere massage inhoudt.

10. NEW075 improve your wellness nekkussen

NEW075 improve your wellness nekkussen

Speciaal voor mensen met nekklachten is er de NEW075 improve your wellness nekkussen. Het nekkussen is speciaal voorgevormd en kan diverse klachten tegengaan, zoals een hernia, zenuwbeknelling, stijve nek en verlicht chronische nekpijn en hoofdpijn. Het nekkussen heeft een zestal drukpunten die de pijnklachten verlichten. De NEW075 is in tegenstelling tot veel andere massageapparaten geen elektrisch apparaat. Door dagelijks 6 tot 10 minuten de nek aan de drukpunten bloot te stellen, zal er vanzelf verbetering optreden.