vind jouw droombaan - blogvitaal

Vind jouw droombaan binnen de office bij een veelzijdige uitzendorganisatie 

Wil jij binnenkort graag aan de slag met een nieuwe uitdaging binnen de officewereld? Bij een fullservice uitzendorganisatie met vestigingen in Heerhugowaard en Zwaag ben je aan het juiste adres, want daar is de juiste kantoorbaan altijd binnen bereik. In het gevarieerde aanbod aan vacatures vind je onder meer interessante vacatures voor administratief medewerker op verschillende niveaus en in allerlei branches. Dat is ook precies wat een baan op administratief gebied zo interessant maakt. Daarbij komt dat je als administratief medewerker tal van verschillende soorten werkzaamheden uitvoert. Er is dus geen dag hetzelfde. Zoek jij werk in Hoorn, Alkmaar of een andere plaats in Noord-Holland? Lees dan nog even verder en wie weet ga jij binnenkort aan de slag via het fullservice uitzendbureau. 

Veelzijdige office-vacatures 

Binnen de branche van de office zijn de vacatures zeer veelzijdig. In de basis ben je verantwoordelijk voor de ondersteunende werkzaamheden in een commercieel-administratieve, financieel-administratieve of secretariële omgeving en voor het uitvoeren van allerlei soorten kantoorwerk. De vacatures van administratief medewerker zijn globaal onder te verdelen in drie verschillende deelfuncties, namelijk die van receptionist / telefonist, secretarieel medewerker en bedrijfsadministratief medewerker. Wil je werken in een functie waar de nadruk ligt op zaken zoals de verwerking van de formulierenstroom, debiteurenbeheer en archivering binnen de omgeving van een bedrijf? Dan is de vacature van administrateur / bedrijfsadministratief medewerker voor jou geknipt. 

Werken als commercieel medewerker 

Bij een fullservice uitzendbureau in Noord-Holland kun je je ook oriënteren op vacatures van commercieel administratief medewerker. In deze administratieve baan ondersteun je de salesafdeling van een bedrijf door het uitvoeren van administratieve handelingen. Als commercieel administratief medewerker behandel je binnenkomende verzoeken en vragen van klanten. Dat doe je zowel telefonisch als per mail. Daarnaast zorg je voor alle organisatorische en administratieve werkzaamheden. Spreekt deze veelzijdige functie je aan? Grote kans dat er een geschikte vacature voor administrateur op commercieel gebied op je ligt te wachten. Ben je op zoek naar een soortgelijke functie waarbij de nadruk meer ligt op het commerciële aspect? Dan is de vacature van commercieel medewerker iets voor jou. 

Je staat in deze functie in direct contact met de klant, of je nu in de binnendienst of de buitendienst werkt. Met een goed verhaal en sterke argumenten weet je het product dat de organisatie verkoopt onder de aandacht te brengen. Je kunt op veel verschillende plekken aan de slag als commercieel medewerker omdat vrijwel elk bedrijf dat producten verkoopt, commercieel medewerkers in dienst heeft. 

Fullservice uitzendorganisatie in Noord-Holland

Bij een veelzijdig uitzendbureau in Hoorn of Heerhugowaard vind je banen voor een fulltime of een parttime dienstverband. Heb jij jouw droombaan binnen de office op het oog? Solliciteer dan vandaag nog. Staat de vacature waar jij naar op zoek bent niet in het aanbod? Op de vestigingen van het uitzendbureau in Noord-Holland waar de betrokken intercedenten uitgebreid de tijd voor je nemen, ben je van harte welkom om kennis te komen maken. Op die manier vinden zij gegarandeerd een interessante baan binnen een kantooromgeving die naadloos aansluit op jouw competenties en talenten.