Verwen je voeten met custom made slippers

Custom made slippers, ooit van gehoord? Deze kun je beter gebruiken dan je waarschijnlijk denkt. Tijdens al die warme zomerdagen in huis of als je met vakantie bent. Maar ook gewoon thuis het hele jaar door. Je loopt ongemerkt best vaak op blote voeten en dan zijn custom made slippers veel beter. Je voorkomt zo namelijk klachten aan je voeten en het loopt ook nog een heel erg prettig en comfortabel. Custom made slippers zijn niet alleen gezond voor je voeten maar ook nog leuk om te zien.

Ruime collectie custom made slippers

Custom made slippers worden precies op maat gemaakt, waardoor ze een perfecte pasvorm hebben. Ieder seizoen komen er nieuwe modellen custom made slippers op de markt in diverse modellen en kleuren. Houd je van onopvallend, kies dan voor een basic zwart model. Maar als je meer wilt opvallen, kies dan voor meer felle kleuren zoals geel, rood of blauw of voor een vrolijke bloemenprint. Alle custom made slippers worden in Portugal volledig met de hand gemaakt. Alle slippers worden vervaardigd van hoogwaardige, ecologische leersoorten en zijn natuurlijk compleet aangepast op jouw vorm voeten. Custom made slippers bieden bovendien podotherapeutische en orthopedische ondersteuning. Je kunt de slipper voorzien van een steunzool waarin jouw eigen therapie zit verwerkt, zoals voetklachten, standsafwijkingen en sportblessures.

Waar bestellen?

Custom made slippers met podotherapeutische én orthopedische samenstellen kan via erkende voetspecialisten die zijn aangesloten bij FITS. Tijdens de afspraak maken ze een scan van jouw voeten en meten alle exacte maten. Met de voetspecialist samen kies je vervolgens jouw model slippers. Je kunt deze volledig personaliseren door de zool, het voetbed, de binnen-voering en het bovenwerk naar jouw wens samen te stellen. Vervolgens worden alle gegevens naar Portugal verstuurd alwaar jouw custom made slippers met de hand gemaakt worden. Het productieproces bestaat uit ruim 180 specialistische behandelingen om de perfecte custom made slippers voor jouw voeten te maken. 

Nooit meer anders

Als je eenmaal op de custom made slippers hebt gelopen wil je nooit meer iets anders. Er zijn gelukkig inmiddels al meer dan 800 locaties met voetspecialisten in Nederland en België waar je de slippers kunt laten maken. Er zit er dus zeker eentje bij jou in de buurt. De voetspecialisten geven je graag meer informatie over de mogelijkheden, de collectie, prijzen en informatie over eventuele vergoedingen waarvoor je misschien in aanmerking komen. Verwen ook je voeten ook met custom made slippers.