buiten jacuzzi

Ultiem genieten van een buiten jacuzzi

Heb je soms het gevoel dat je geleefd wordt en dat je te weinig tijd voor jezelf en je gezin neemt? Dat gevoel erkennen is een eerste stap richting een leven met meer rust en balans. Je kunt alleen maar actief zijn en presteren als je jezelf ook momenten van ontspanning gunt. Denk eens aan je laatste verwenvakantie of een weekend in een wellness centrum. Wil je zoiets ook thuis? Dat is mogelijk en de kans is groot dat het ook nog binnen je budget past. Een buiten jacuzzi is dan precies wat je goed kunt gebruiken.

Wat zijn de kenmerken van een buiten jacuzzi?

Wat is er nou meer ontspannend dan een warm bad? Al je spieren komen tot rust en alle spanningen uit je lichaam lijken wel weg te vloeien. Verruil je je warme bad voor een jacuzzi, dan ervaar je ook nog eens de verkwikkende invloed van de luchtbellen die je huid reinigen en stimuleren. Een buiten jacuzzi is ontspannend, verkwikkend én activerend tegelijkertijd. Heb je last van een stijve nek of pijnlijke spieren na een dag hard werken? Voel je stress als je dagen achter elkaar op je werk een mentale topprestatie hebt geleverd? ’s Avonds in je buiten jacuzzi kom je niet alleen volledig tot rust, maar ook sneller dan met andere ontspannende activiteiten. De kans is groot dat een buiten jacuzzi je de energie geeft om nog beter te presteren. Daarnaast is het ook ontzettend gezellig om samen met je partner, vrienden of je gezin te genieten van je warme bubbelbad.

Waar moet je op letten als je een buiten jacuzzi wilt aanschaffen?

Wil je een buiten jacuzzi aanschaffen, houd er dan rekening mee dat een gevuld warm bad een behoorlijk gewicht heeft. Je tuin terras moet hier wel tegen bestand zijn. Zorg ervoor dat dat je bubbelbad niet alleen comfortabel is, maar ook veilig. Bij je buiten jacuzzi krijg je ook een verwarmingskachel. In de zomermaanden mag de temperatuur gerust iets lager zijn dan je lichaamstemperatuur. In de winter is het heerlijk als hij net ietsje hoger ligt. Dan mag het buiten waaien en sneeuwen. In je warme buiten jacuzzi merk je er niets van. Bij je buiten jacuzzi krijg je ook ongevaarlijke chemicaliën die de waterkwaliteit goed houden. Zo hoef je het water slechts één keer per kwartaal te vervangen. Verder zijn er ook handige accessoires zoals een trapje en een afdekplaat.