tanden bleken

Stralend witte tanden zonder dat je daar de deur voor uit moet

Ben je ook van mening dat de lach de beste manier is om iemand te ontwapenen? Er is namelijk `niets zo veelbetekenend als een oprechte lach. Maar wat nog beter is? Een hartelijke en oprechte lach met witte tanden. En niets is nu nog makkelijker dan thuis zelf je eigen tanden te bleken.

Is het je ook wel eens opgevallen dat mensen in reclames altijd van die perfect witte tanden hebben? Of dat al die acteurs die je dagelijks op televisie voorbij ziet komen, en die zodra ze hun mond openen,  jouw televisiekamer ineens van zo’n helder wit licht voorzien? Het is nu gemakkelijker dan ooit om dit effect zelf thuis te bereiken. Niet langer naar de tandarts voor dure consulten of naar een speciale tandwit kliniek die je teveel geld berekenen voor iets wat zo simpel en eenvoudig kan zijn. 

Thuis tanden bleken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. Eenvoudig te gebruiken producten die je in staat stellen om thuis zelf te kiezen wanneer en welk proces je het beste uit komt. Er zijn verschillende manieren om je tanden te witten en we hebben de voornaamste manieren even onder elkaar gezet voor je.

Charcoal tandpasta met actieve kool

Als je op de meest natuurlijke wijze je tanden wilt witten, raden wij de speciale charcoal tandpasta aan. Actieve kool vormt een van de voornaamste bestanddelen van deze tandpasta. Als je je tanden met deze tandpasta poetst, worden dankzij dit ingrediënt alle onzuiverheden verzameld en naar het oppervlak van je tanden gebracht. Na het poetsen kun je het gemakkelijk wegspoelen, waardoor je tanden witter worden. 

Met een volledige tandenbleekset haal je net een iets meer professionele vorm in huis om je tanden mee te witten. Het systeem is heel makkelijk en bestaat uit een gepatenteerd bitje en LED-lamp in een. Je vult het bitje met een hoge kwaliteit bleekgel voor je tanden, zet de lamp aan en wacht 30 minuten. In de tussentijd kun je zonder problemen andere activiteiten ondernemen zoals lezen, koken, werken op je computer of gemakkelijk een serie op de televisie kijken. 

De speciale gel bevat glycerine, wat je gebit hydrateert en er voor zorgt dat vuil en bacteriën niet op je tanden komen. Daarnaast versterkt EDTA de werking van antioxidanten en heeft daarmee een beschermende en blekende werking. Ten slotte is er nog Sodium Bicarbonate, in de keuken beter bekend als baking soda. Het is een veilig alternatief voor waterstofperoxide en heeft eveneens een blekende werking.

Tandenbleeksets met waterstofperoxide

Tenslotte zijn er ook nog tandenbleeksets met waterstofperoxide. De maximale hoeveelheid toegestane waterstofperoxide van de bleekgel is 0,1%. Dit percentage is zo laag, dat je wel wittere tanden krijgt, maar geen gevoelige tanden. Daarnaast werkt dit systeem ook met een bitje en een lamp. Je vult het bitje met de gel en je doet de speciale lamp aan. Gedurende 30 minuten laat je de gel op je tanden inwerken en daarna is het weer gedaan. 

Je kunt gemakkelijk en zonder problemen via de webwinkel het product van jouw keuze bestellen. Verzending is gratis en als je voor meer dan 50 euro aan producten bestelt, doen wij er gratis een cadeautje bij. Daarnaast kun je tot 23.30 bestellen en zorgen wij dat je je bestelling de volgende dag reeds in huis hebt.