wegwerp borden

Op zoek naar menuboxen?

Bent u op zoek naar een makkelijke manier waarop u uw maaltijden handig kunt vervoeren? Dan zijn menuboxen en maaltijdbakken dé oplossing voor u. Er zijn verschillende menuboxen verkrijgbaar in diverse varianten, bijvoorbeeld de Noodle Box. Deze menubox wordt ook wel Oosterse maaltijdbak genoemd en is perfect voor het verpakken van Italiaanse pasta’s of Chinese maaltijden.  Maar ook zijn er menuboxen aan te schaffen met diverse vakken en andere varianten. Wilt u meer weten over het gebruik van de diverse menuboxen en bent u benieuwd waar u deze kunt aanschaffen, zowel particulier als zakelijk? Dan bent u hier op de juiste plek. Wij vertellen u hier meer over in deze blog.

Diverse varianten menuboxen

Bij Disposable Center kunt u verschillende soorten menuboxen en maaltijdbakken bestellen, zowel particulier als zakelijk. Deze partij heeft een uitgebreid assortiment menuboxen die het eenvoudig voor u maken om voedsel mee te nemen of uit te delen. Maakt u vaak een te grote pan eten klaar in de avond? Dit is zonde om zomaar weg te gooien. Met een van de menuboxen van Disposable Center kunt u dit eten de volgende dag meenemen naar uw werk of netjes opbergen in de koelkast. Bij deze partij vindt u diverse menuboxen die geschikt zijn voor al het voedsel. U vindt hier niet alleen plastic en kartonnen menuboxen, maar ook menuboxen van foam. Deze menuboxen hebben een hoge isolatiewaarde en houden uw eten lang op de juiste temperatuur. Foam menuboxen zijn verkrijgbaar in diverse varianten, namelijk 1-vaks, 2-vaks of 3-vaks. Kies voor de menubox dat het beste bij u en uw maaltijd past. 

Menuboxen bestellen bij Disposable Center

Het bestellen van menuboxen en maaltijdbakken is bij Disposable Center erg eenvoudig. Binnen een paar klikken plaatst u een bestelling. Doet u dit ook nog eens voor 15:00 uur? Dan ontvangt u uw bestelling de volgende dag al in huis. Bij deze partij hoeft u dus nooit lang te wachten op uw menuboxen en maaltijdbakken. Heeft u nog vragen over een van de producten? Neem gerust contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder.