me time

Me-time. Hoe je even een momentje voor jezelf pakt in een heerlijk relaxte outfit.

Hollen, rennen, vliegen, stressen en doorgaan. We kunnen er wat van als vrouwen. Eerst voor de kinderen zorgen. De ramen moeten nodig gezeemd en o ja, er was ook nog die deadline voor het werk. Veel vrouwen genieten een druk bestaan. Lekker bezig zijn is op zich ook geen enkel probleem. Maar af en toe even me-time is toch wel onmisbaar. Zo blijf je op de been en kijk je steeds weer uit naar echt zo’n momentje voor jezelf.

Ongestoord genieten

Wil je echt een momentje voor jezelf, zorg er dan voor dat je absoluut niet gestoord kunt worden. Dit valt echt af en toe wel te regelen. Ben je heerlijk aan het relaxen en belt er een vriendin, dan is dat jammer. Plan dit momentje voor jezelf echt gerust in je agenda. Kies bijvoorbeeld een tijdstip waarop de kinderen naar school zijn of regel een oppas. Tijdens deze me-time zet je de telefoon uit en je neemt je voor dat je de deur niet opendoet als de bel gaat. Helemaal klaar voor een momentje voor jezelf. Optutten mag wel, maar is niet nodig. Trek een outfit aan waarin jij je comfortabel voelt. Vaak kom je dan uit bij iets van nachtmode. Het maakt allemaal niet uit, als jij maar kunt ontspannen.

Bad, boek, muziekje en een relaxte outfit na afloop

Iedereen heeft zo zijn eigen voorkeuren als het om me-time gaat. Duik jij het liefst met een boek op de bank? De gordijnen dicht, de kaarsjes aan, een mooi muziekje en heerlijke nachtmode waarin je je helemaal jezelf voelt? Alles mag, als jij maar geniet. Een aanrader is ook bijvoorbeeld om een eigen wellness momentje te arrangeren. Ja echt, dat kan gewoon in je eigen badkamer. Koop heerlijke verzorgingsproducten als je die nog niet hebt. Iets nieuws kopen kan trouwens de pret wel verhogen. Steek kaarsjes aan in de badkamer en zet een ontspannen muziekje op. Geef eerst je gezicht een uitgebreide reinigings- en scrubbeurt. Breng een masker aan, laat het bad vollopen en tijdens het ontspannen in bad kan het masker goed intrekken. Aan het eind van je thuisspa-momentje kies je voor je favoriete nachtmode, lak je je nagels en zeker weten dat jij er weer even tegen kunt! Je voelt je nu vast helemaal relaxt. Ga heerlijk in deze gemakkelijke outfit verder met je dag.