koude voeten

Koude voeten in de winter

Iedereen kent het wel en heeft er wel eens last van, koude voeten. Sommige mensen hebben meer last van dit fenomeen dan andere, maar voor iedereen met koude voeten is een oplossing. De verwarmde sokken van BERTSCHAT® zorgen er voor dat de koude voeten weer warm worden en ook lekker warm blijven. Zo kom je comfortabel de winter door.

Verwarmde sokken

De verwarmde sokken van BERTSCHAT® zorgen er voor dat je geen koude voeten meer hebt. De sokken worden doormiddel van een krachtige accu verwarmd. De warmte is in 3 stappen in te stellen waardoor altijd de juiste temperatuur gekozen kan worden. Op de laagste stand kunnen de sokken tot wel 10 uur verwarmen, als dit niet genoeg is kan de accu makkelijke worden omgewisseld om twee keer zo lang te verwarmen. Zo heb je de hele dag warme voeten. De verwarmingselementen zitten aan de boven en onderkant van de voorvoet. Omdat de tenen warm zijn, wordt de rest van de voet ook verwarmd. 

Klaar voor wintersport

Als je gaat wintersporten is het fijn als je niet de hele dag met koude voeten in je skischoenen zit. Hier zijn de verwarmde sokken dan ook uitermate geschikt voor. Naast het feit dat de sok verwarmd, is het ook nog een lekker dikke sok van fijn stretch materiaal. De accu komt boven de skischoen uit en zit dus niet in de weg. Als je het toch vervelend vindt zitten is er ook nog de mogelijkheid om een verlengkabel te gebruiken. Je kunt dan de accu in een jas of broekzak steken zodat je niks op je been voelt. 

Tijd voor een mooie boswandeling

Natuurlijk zijn de verwarmde sokken ook voor andere dingen te gebruiken dan een wintersport vakantie. Bijvoorbeeld met een mooie boswandeling of fietstocht kunnen de verwarmde sokken perfect gebruikt worden. Speciaal voor wandelaars heeft BERTSCHAT® ook een wat kortere wandel sok ontwikkeld. Deze komt tot net over de enkel en heeft de accu zo geplaatst dat die net boven de wandelschoen uitsteekt. De sok heeft als voordeel dat het niet helemaal over de kuit gaat wat voor veel wandelaars een veel gekozen optie is. Zowel de hiking edition als de long edition van de sokken genereren evenveel warmte. De verwarmingselementen zitten ook op dezelfde plek waardoor het grootste verschil het draagcomfort is. 

Warm de winter door

Naast verwarmde sokken heeft BERTSCHAT® nog veel meer producten die zorgen dat u warm de winter doorkomt. Zo zitten er verschillende soorten verwarmde handschoenen in het assortiment, is er verwarmende kleding en voor in de schoen nog verwarmde zolen. Al deze producten worden van warmte voorzien doormiddel van een sterke accu of een powerbank. Zowel de accu als de powerbank is extra bij te  bestellen. 

Kijk een op de website voor het gehele assortiment, www.comfort-producten.nl. Als je nu hier door de bomen het bos niet meer ziet kunt zien kan je altijd contact opnemen met een van de vriendelijke werknemers.