Kleed je newborn met de zachte kleertjes van een fonkelnieuw label

Mag jij binnenkort een zoon of een dochter verwelkomen? Van harte gefeliciteerd! De eerste periode met je pasgeboren baby is ontzettend bijzonder. Wanneer je je kindje voor het eerst in je armen kunt houden, word je overspoeld door een en al geluk. Veel kersverse ouders genieten ook van alle praktische dingen die bij het ouderschap komen kijken, zoals het inrichten van de babykamer, het kiezen van een mooie kinderwagen en het kopen van lieve babykleertjes. Kan jouw eigen kleine ook ieder moment worden geboren of ligt er al een wolk van een baby in de wieg? Als je op zoek bent naar stijlvolle, zachte en warme kleertjes, inspireren we je bij Blogvitaal graag met de tijdloze en unieke babykleding van een fonkelnieuw label.

Welke babykleding heb je nodig voor je pasgeboren kindje? 

• Een mutsje; 

• Een jasje; 

• Truitjes; 

• Sokjes;

• Rompertjes;

• Broekjes;

• Newborn boxpakjes.

Waar moet een newborn boxpakje aan voldoen? 

Als jouw zoontje of dochtertje wordt geboren, kun je hem of haar aankleden met het eerste pakje. In het bijzonder als je van mode houdt, is dat een onvergetelijk moment. Daarom wil je vanzelfsprekend dat het eerste pakje er ontzettend mooi uitziet. Er zijn bij het kopen van het geboortepakje wel een aantal belangrijke dingen om rekening mee te houden. Het is bijvoorbeeld verstandig om ervoor te zorgen dat het eerste pakje je kindje voldoende warmte geeft, want een pasgeboren baby is na de geboorte nog niet in staat om zijn lichaamstemperatuur goed te reguleren. Verder is het belangrijk dat de stof van newborn boxpakjes goed kan ademen en zacht aanvoelt. Naast een pakje uit één stuk kun je het geboortepakje ook samenstellen door een broekje, een romper en een shirtje te combineren met sokjes en een mutsje. 

Hoe kun je schattige kledingcombinaties maken? 

Een ander onmisbaar kledingstuk in de garderobe van je zoon of dochter is een vestje. Ook dit item zorgt ervoor dat hij of zij het lekker warm heeft. Ook kun je hiermee allerlei schattige kledingcombinaties maken. Bij een meisje staat een vestje heel lief over een jurkje. Bij jongetjes en meisjes kun je een schattig babyvest matchen met een blousje of een shirtje. Bovendien is een babyvestje ideaal in de zomer en in de winter. Een vestje is in het voorjaar en in de zomer een fijn jasje en ‘s winters geeft een vest extra warmte binnenshuis. Kortom, je baby zal veel plezier hebben van een multifunctioneel babyvest.