toilettas spullen

Heerlijk op vakantie? Wat mag er niet ontbreken in je toilettas?

Wanneer je begint met inpakken voor een vakantie, is een van de dingen waarvan je zeker weet dat er niets mag ontbreken je toilettas. Je denkt misschien dat het inpakken van een reis toilettas eenvoudig is, maar als je thuis voor het badkamermeubel staat, kan het vooruitzicht om al jouw verzorgingsbenodigdheden in een toilettas te stoppen, ontmoedigend zijn. Heb je al die producten echt nodig op vakantie? Moet je speciale reis toiletartikelen kopen? Hoe pas ik zulke grote flessen in mijn tas? Gelukkig zijn wij hier om te helpen en hebben we deze checklist voor vakantie toiletartikelen samengesteld om je te helpen met de benodigdheden die je nodig hebt, wat je niet moet inpakken en hoe je het allemaal in je toilettas kunt laten passen. Het enige wat jij nog moet doen is kijken of je alles van je favoriete merk, zoals Tangle Teezer of Biodermal nog op voorraad hebt!

Eerste tip: begin een paar weken voordat je op reis gaat met het bekijken van je lijst met reis toiletartikelen. Bekijk welke items je moet kopen. Overweeg vervolgens hoe lang je op vakantie zult zijn, dit zal helpen bij het bepalen van de grootte van het toilet product dat je moet aanschaffen. Als je bijvoorbeeld maar een paar dagen reist, kun je lege reis flessen een beetje vullen met spullen uit je badkamer, je hebt er immers niet veel van nodig. Als je echter langer op vakantie gaat, koop dan een nieuwe tube tandpasta, nieuwe shampoo en conditioner. Maar niet de grootste verpakkingsmaat. Koop de kleinere versies, bijvoorbeeld shampoo van 300 ml. Je kunt dit ook allemaal kopen zodra je op je bestemming bent aangekomen, maar eigenlijk wil je hier niet aan denken tijdens een reis.

De beste manier om toiletartikelen in te pakken is om een ​​speciaal ontworpen toilettas te gebruiken, aangezien deze toilettassen sterker zijn en compartimenten bieden zodat je gemakkelijk bij de gewenste toiletartikelen kunt. Dit zorgt er ook voor dat de rest van de reisbagage droog blijft wanneer er iets kapot gaat.

Ongeacht de reisstijl, vakantievoorkeur, en of je nu een man of een vrouw bent, mag je deze niet vergeten op de lijst met toiletartikelen te zetten. Sommige van deze toiletartikelen kunnen worden gedeeld, bijv. tandpasta. Andere moet je specifiek voor elke persoon kopen, bijvoorbeeld. de tandenborstel. Kortom, denk na over wat je thuis doet. Dit moet in ieder geval in je toilettas:

-Tandenborstel

-Tandpasta

-Deodorant

-Shampoo en conditioner

-Douchegel (het is mogelijk dat je deze niet hoeft in te pakken als de accommodatie deze biedt)

-Haarborstel/kam

-Haarband

-Scheerapparaat & scheerlotion

-Sanitaire artikelen (voor vrouwen)

Misschien vind je het leuk om deze toe te voegen aan je toilettas, ze zijn echter minder noodzakelijk:

-Gezichtsreiniger, toner en vochtinbrengende crème

-Body lotion

-Parfum of aftershave

-Pincet

-Nagelvijl

-Schaar

Als je met jonge kinderen reist, vergeet dan niet om kindvriendelijke versies van deze toiletartikelen toe te voegen. Je kunt ze zelfs een eigen toilettas voor kinderen geven.

Houd bij het kopen van nieuwe toiletartikelen rekening met hoeveel je tijdens de vakantie zult gebruiken en probeer de juiste maat/hoeveelheid te kopen. Pak slechts één toiletproduct in voor elk item dat je kunt delen, bijv. tandpasta. Dit bespaart ruimte en helpt u om lichter in te pakken.

Een hangende toilettas is ideaal voor gebruik in gemeenschappelijke douches. Het voorkomt dat alles nat wordt. Als je toiletartikelen in de handbagage meeneemt, zorg er dan voor dat elke fles niet groter is dan 100 ml en samen in een doorzichtige zak met ritssluiting zitten!