5 essentiële producten om flexibel door het leven heen te gaan

Iedereen heeft zijn favoriete schoonheidsproducten, maar als je onderweg bent, kan het moeilijk zijn om alles bij te houden. Als je op zoek bent naar manieren om je dagelijkse routine gemakkelijker en flexibeler te maken, kunnen deze vijf items helpen. Sommige van deze producten worden gebruikt voor mensen met speciale dagelijkse behoeften, zoals mensen met incontinentie die Tena incontinentiemateriaal nodig hebben.

Incontinentieverband

Voor degenen die last hebben van incontinentie, is het belangrijk om een ​​comfortabel en discreet product te gebruiken. Het kiezen van een product dat gemakkelijk te gebruiken is, zal je kwaliteit van leven verbeteren. Kies ook een product dat gemakkelijk weg te gooien, schoon te maken en op te bergen is. Incontinentieverbanden zoals die van Tena lady zijn ontworpen om vloeistof uit het lichaam te absorberen, zodat het niet op kleding of andere oppervlakken lekt. Ze zijn er in verschillende maten en absorptievermogens, afhankelijk van hoeveel vloeistof ze aankunnen voordat ze verzadigd raken. Als je zware lekkage hebt, heb je iets zwaarders nodig dan wanneer je hier en daar slechts af en toe lichte lekkages hebt. De beste manier om te beslissen welke voor je geschikt is, hangt af van het soort/de maat incontinentiemateriaal dat het beste werkt op basis van je persoonlijke voorkeur. Je moet ook rekening houden met andere factoren, zoals allergieën of gevoeligheden.

Lichaamswas in plaats van zeep

Lichaamswassingen zijn een beter alternatief voor zeep. Ze zijn niet alleen hygiënischer en handiger, maar ook kostenbesparend. Lichaamswassingen kunnen onder de douche of in bad worden gebruikt, terwijl zeep bedoeld is om als handzeep in de gootsteen te worden gebruikt. Hierdoor nemen body washes minder ruimte in beslag in je badkamerkasten. Dit maakt ze handiger dan stukken zeep op de richel van je gootsteen te leggen. Ze hebben ook minder opslagruimte nodig dan vloeibare zeep. Bovendien droogt body wash je huid niet uit zoals zeep, omdat het moisturizers bevat. Het is geen wonder dat veel mensen zijn overgestapt van het gebruik van zeep op het gebruik van body wash.

Handcrème of lotion met SPF

De beste lichaamsproducten voor flexibel leven zijn degene die je leven gemakkelijker en comfortabeler maken. Vooral als je onderweg bent, is een goede handcrème of -lotion van onschatbare waarde en kan het helpen potentiële problemen te elimineren voordat ze zich voordoen. Je handen zullen waarschijnlijk het meest te lijden hebben tijdens dit zomerseizoen met al zijn activiteiten en avonturen. Daarom is het belangrijk om een ​​handcrème met SPF te hebben. Omdat veel handcrèmes SPF bevatten, zijn niet alleen je handen beschermd tegen UV-stralen als je deze aanbrengt voordat je de zon ingaat. Je bent ook beschermd tegen andere schadelijke elementen zoals vuil of bacteriën die via scheuren in het huidoppervlak kunnen binnendringen.