joggen met smartphone

Hoe kun je comfortabel sporten met je telefoon binnen handbereik?

Als actieve sporter laat je geen moment onbenut om wat extra lichaamsbeweging te verkrijgen. Of het nu gaat om even lekker een uurtje hardlopen als je wat eerder thuis bent van je werk of er even op uit te trekken met je racefiets en de polder in te gaan, niks is zo fijn als even actief bezig zijn in de verse buitenlucht. Je krijgt er energie van en kunt met een fit gevoel er weer even tegenaan.

Natuurlijk ben je ook modern en ontsnap je er niet aan dat je ook bereikbaar dient te zijn. Je weet immers maar nooit wat er kan gebeuren. Zodoende dat je telefoon ook vrijwel altijd mee gaat. Je hebt een speciale houder gekocht zodat je je telefoon aan je arm kunt binden en hiermee kun je fijn gaan rennen terwijl je ook nog kunt genieten van muziek. En mocht er iets dringend zijn, dan kan je ook altijd gebeld worden. 

Er zijn allerlei speciale sport accessoires voor telefoons te verkrijgen 

Gelukkig heb je tegenwoordig allerlei handige gadgets voor je telefoon. De telefoon accessoires van smartphonehoesjes.nl bieden een uitgebreide selectie aan allerlei handige snufjes waardoor je leven met je mobiele telefoon een stuk aangenamer worden. De eerder genoemde sportarmband heb je bijvoorbeeld bij smartphonehoesjes.nl besteld, net als de draadloze koptelefoons die je gebruikt wanneer je muziek luistert terwijl je sport.

Voor wanneer je er op uit trekt met de fiets heb je ook de nodige gadgets in huis gehaald. Zo is iedere fiets voorzien van een speciale telefoonhouder fiets voor je mobiele telefoon. Zo kun je ongestoord handsfree bellen wanneer je onderweg bent en daarnaast kun je gemakkelijk naar je favoriete muziek luisteren en de beste route uitstippelen voor de tijd die je voor ogen hebt.

Je kunt allerlei speciale sport applicaties op je mobiele telefoon downloaden

Er zijn bovendien tegenwoordig allerlei gespecialiseerde applicaties voor op je telefoon zoals bijvoorbeeld Trainingpeaks waarmee je bijvoorbeeld de afgelegde route kunt vastleggen, de gemiddelde snelheid waarmee je hebt gereden en de hoogteverschillen die aanwezig waren op het door jou geselecteerde parcours worden geregistreerd. Hierdoor kun je precies nagaan hoe jouw activiteit van die dag er uit heeft gezien.

Ook voor andere activiteiten zoals hardlopen zijn er speciale applicaties beschikbaar waarmee je nog meer kunt halen uit je dagelijkse routines. Zo kun je bijvoorbeeld speciale trainingsprogramma’s installeren als je mee wilt doen aan een wedstrijd bijvoorbeeld en voor die tijd de nodige training nodig hebt om je goed en degelijk voor te bereiden.

Sporten met een mobiele telefoon heeft daarom meerdere voordelen

Het op een comfortabele manier meedragen van je mobiele telefoon heeft daarom allerlei voordelen. Gelukkig kun je tegenwoordig allerlei accessoires bestellen zodat je nooit noodgedwongen je telefoon thuis moet laten omdat je er geen plek voor hebt of omdat deze het comfortabel sporten niet mogelijk maken. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een manier te verzinnen om je telefoon altijd mee op pad te kunnen nemen.