lekker dansen

Hier schaf je SkyTec apparatuur aan!

Hou je ook zo van muziek? Ga je vaak naar festivals en sta je helemaal vooraan? Vind je het geweldig om al die DJ’s op het podium te zien schitteren? Misschien heb je zelf de droom om op hun plek te staan! Dan is het handig om DJ apparatuur aan te schaffen. Deze spullen zijn niet altijd goedkoop. Wanneer je besluit om DJ apparatuur te halen, dan heb je hier vast goed over nagedacht. Wil jij zeker weten dat je de juiste DJ apparatuur aanschaft. Dan raden wij jou DJ producten van SkyTec aan! In deze blog vertellen we je alles over de DJ apparatuur van Skytec.

Het mengpaneel van SKyTec

Bij DJ apparatuur is het mengpaneel essentieel. Een mengpaneel mengt als ware het geluid van verschillende bronnen samen. Het resultaat is dat je hierdoor muziek kan mixen. Het mengpaneel heeft verschillende aantallen ingangen. Deze ingangen komen overeen met het aantal kanalen. 2 of 4 kanalen is voor een DJ het meest gebruikelijk. Check dit dus eerst even goed. Vervolgens kan je beginnen met mixen. Meestal begin je met het mixen van twee nummers. Als je dit doet dan is een 2-kanaals mengpaneel goed voor jou. Ben je enthousiast geworden? Neem dan gerust een kijkje op de website van Maxiaxi voor mengpanelen van SkyTec. 

Een koptelefoon

Het mengpaneel heb je. Vervolgens is het belangrijk om een koptelefoon te hebben. Met een koptelefoon kan je goed horen wat je aan het doen bent. Wij raden je aan om een koptelefoon aan te schaffen met hoge geluidskwaliteit. Dit is essentieel, omdat je goed moet horen of er niks fout gaat. Hierbij moet je letten op het frequentiebereik van je koptelefoon, deze moet zo breed mogelijk zijn. Daarnaast moet je kijken naar de volume van je koptelefoon. Dit verschilt erg bij iedere koptelefoon, let hierbij op dat je een helder en hoog volume hebt. 

SkyTec apparatuur bestel je bij MaxiAxi

Wil je na het lezen van deze blog SkyTec apparatuur aanschaffen? Dit kan je doen bij de speciaalzaak Maxiaxi. Maxiaxi is gespecialiseerd in licht en geluid. Bezoek de website voor het gehele assortiment. Heb je nog een vraag of wil je meer informatie? Neem dan gerust contact op met de specialisten van Maxiaxi. Je kunt ze bereiken via de chat op de website, e-mail of telefoon. De specialisten van Maxiaxi staan je vriendelijk te woord bij het beantwoorden van jouw vragen. Hierdoor weet je zeker dat je de juiste apparatuur aanschaft!