Elke e-smoker zijn favoriete e-sigaret

Iedere e-smoker is anders en dus heeft iedereen ook een andere favoriete E-sigaret kopen. Welk formaat vind jij ideaal? Wil je veel damp of juist weinig? Moet hij makkelijk in gebruik zijn, of mag hij wel iets geavanceerder in elkaar zitten? En natuurlijk is het van belang om vooraf je budget vast te stellen. Ook kun je bijvoorbeeld eindeloos variëren in smaken en sterktes van de e-liquids. Misschien is die afwisseling in smaakjes ook de reden dat steeds meer traditionele rokers overstappen op de e-sigaret. Bij SmokeSmarter is er keuze uit zo’n 500 verschillende e-liquids. Zo wordt het roken van jouw e-sigaret nooit saai.

Welke e-liquid koop jij voor je e-sigaret?

Zoveel varianten, zoveel keuze dus. Er zijn diverse exemplaren aan e-sigaretten en bijbehorende e-liquids verkrijgbaar bij SmokeSmarter. Het ligt er maar net aan op welke manier jij dampt en welke smaak jouw voorkeur heeft. Dit is per e-smoker natuurlijk erg verschillend. Bij de een moet het keelgevoel sterker zijn dan de ander. Waar de ene e-smoker een heel specifieke smaak fijn vindt, wil de ander juist helemaal geen smaak. Bij SmokeSmarter kun je eindeloos variëren in de soort e-liquid die je koopt en de sterkte ervan. Zo heb je misschien maar één e-sigaret die je continu met een ander smaakje kunt vullen. Lekker afwisselend dus!

Aanvullende informatie nodig of vragen?

Wanneer je net begint met e-sigaretten is het soms fijn om wat advies in te winnen, zeker voordat je jouw eerste e-sigaret gaat kopen. Ook wanneer je al langer e-sigaretten rookt, heb je misschien wat extra informatie nodig. Bij SmokeSmarter staan experts voor je klaar met passend advies. Iedere werkdag zijn de medewerkers in de fysieke winkel aanwezig om je vragen te beantwoorden. Vraag bijvoorbeeld hulp via chat of whatsapp. De helpdesk is iedere werkdag van 9.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Wanneer je al weet wat je gaat bestellen, doe dit dan voor 21 uur. Dan kun je de e-sigaret morgen al uitproberen.