Pak de e-liquid die bij je past

Zoet, pittig of krachtig. Voor iedere soort e-smoker zijn er e-liquids verkrijgbaar. Zelfs stroopwafelsmaak of cactus behoort tot de mogelijkheden. Voor de frisse types is er Menthol verkrijgbaar. Het is slechts een greep uit het assortiment van E-liquidmania. Met honderden verschillende E-liquids van meer dan tien merken is er voor iedereen een passende e-liquid te vinden. Hoewel er al veel smaken te verkrijgen zijn, blijft E-liquidmania het assortiment continu uitbreiden. Ze staan daarbij open voor jouw suggesties. Dus, heb je op vakantie een gekke smaak ontdekt of ben je benieuwd of die ene lekkere smaak ook in e-liquid verkrijgbaar is? Neem gerust contact op met een medewerker van E-liquidmania en geef het aan.

500 varianten E-liquids

Steeds meer rokers stappen over naar de e-sigaret. Er zijn e-sigaretten of pakketten voor zowel startende als gevorderde dampers. Bij een e-sigaret hoort een e-liquid. E-liquids zijn niets minder dan de vloeistoffen die je dampt in een e-sigaret. E-liquids verbranden niet, zoals tabak. Ze verdampen. Bij het dampen van e-liquids kun je dan ook variëren in smaken en sterktes. Het is maar net wat jouw voorkeur heeft.

De experts weten wel raad

Wanneer je vragen hebt over de aankoop van je e-liquids of graag wat aanvullende informatie wil inwinnen, kun je gerust contact opnemen met de medewerkers van E-liquidmania. De specialisten van E-liquidmania zijn iedere werkdag bereikbaar. Bijvoorbeeld via live chat of telefonisch. Bel dan naar de klantenservice. Deze is iedere werkdag van 9.00 tot 17.0 uur bereikbaar. Heb je al wel een keuze gemaakt uit al die e-liquids? Bestel dan voor 17.00 uur en ontvang je bestelling de volgende dag. Bestellingen vanaf 10 euro worden gratis verzonden.