een staand beroep

Een staand beroep? Deze schoenen komen de gezondheid van je voeten ten goede

Heb je een staand beroep of oefen je een vak uit waarbij je heel wat kilometers op een dag loopt? Dan zijn schoenen die bijdragen aan de gezondheid van je voeten, knieën, heupen en enkels des te belangrijker. Goede schoenen met een gezond voetbed dragen bij aan een betere houding en zorgen ervoor dat onder andere je rug, je en knie- en teengewrichten minder worden belast. Als je in de retail, de horeca, de zorg, het onderwijs of het openbaar vervoer werkt, achter de balie van een instelling of bedrijf staat of kapster bent, kun je het niet op elk type schoen dagen lang volhouden. Ben jij op zoek naar schoenen die goed passen bij je bedrijfskleding of bij een zorgvuldig gekozen outfit? En waarop je met een gerust hart aan het werk kunt? In dit blog belichten we met plezier de schoenen van Durea en het Nederlandse merk Wolky. 

Je kunt ze snel en eenvoudig online bestellen in de webshop van een specialist met vooraanstaande schoenmerken die uitblinken in comfort én een modieuze look. Wil je het lopen en staan extra gezond maken door de schoenen die je draagt elke dag af te wisselen? Kijk dan eens in de Durea en de Wolky sale van de webwinkel van een specialist, waar je tegen aantrekkelijke gereduceerde prijzen een mooi tweede paar vindt. 

Comfortabel en modieus 

Wolky schoenen zijn ontworpen met het uitgangspunt om moderne modellen te ontwikkelen die uitblinken in comfort. Door het gebruik van innovatieve technieken en materialen zijn de schoenen van Wolky in de afgelopen jaren steeds comfortabeler en modieuzer geworden. Dat merk je onder andere aan het anatomisch gevormde voetbed. Ook worden de schoenen aan de binnenzijde en aan de buitenkant gemaakt van kwalitatief leer. Daardoor wordt transpiratievocht opgenomen door de zool en kunnen je voeten goed ademen. Het uitneembare voetbed dat het mogelijk maakt om je eigen steunzolen en inlegzolen in de schoenen te dragen, is een andere factor die de Wolky schoenen bijzonder comfortabel maken. Verder zorgen de demping en het anatomisch gevormde voetbed in de zool ervoor dat de verschillende modellen je voeten genoeg steun bieden. 

Geschikt voor elk beroep

Niet voor niets raden de meeste podotherapeuten en podologen het ook aan om tijdens een intensieve werkdag Wolky schoenen te dragen. Zoek je een paar Wolky schoenen dat je goed kunt combineren met een rok of een jurkje? Dan kunnen we je de Sarah Quebec veterboots en de Edmonton laarzen absoluut aanraden. Je kunt ze kopen in een ingetogen kleur zoals zwart, een tijdloze camelkleur of juist kiezen voor een opvallende terra-tint. Werk je in de zorg? Je komt goed uit de voeten op bijvoorbeeld de Feltwell veterschoenen, de Rolling Sun sandalen of de Wolky Roll Slide slippers. Deze comfortabele modellen die verkrijgbaar zijn in allerlei mooie materialen en trendy kleuren, doen het uiteraard ook goed als je bij een kapsalon of in de horeca werkt. 

Perfect passende leest

De ontwerpers van Durea schoenen hebben samen met bewegingswetenschappers onderzoek gedaan naar het ideale looppatroon. Op basis van de informatie hebben zij GO ontwikkeld, dit is een speciale zool die sturing aan de voet geeft en zorgt voor een stabiel looppatroon, een natuurlijke houding en een gelijke drukverdeling. Daardoor kost bewegen en staan veel minder energie. En dat is natuurlijk ideaal bij een staand beroep. Net zoals de perfecte pasvorm van de schoenen van Durea. Bij het ontwerpen van de diverse modellen letten de designers bovendien op de breedte en de lengte van voeten, en ook op de omvang van het breedste gedeelte van de voorvoet. Daarom vind je bij Durea altijd een goed passende schoen, of je nu een extra brede, brede, gemiddelde of smalle voet hebt. 

Verwisselbaar voetbed 

Verder zijn Durea schoenen optimaal aan je voeten aan te passen dankzij het volledig verwisselbare voetbed en kun je er eventueel je eigen zooltjes of inlays in dragen. Deze fijne schoenen mogen dus niet in je werk-garderobe ontbreken. Ook voor de modellen van dit merk geldt dat je er in de Durea sale van de schoenenspecialist voor een zacht prijsje nog een extra paar bij koopt.