koffie drinken

De dag gaat nooit echt van start voordat je je eerste koffie drinkt

Vrijwel iedere dag sta je op voordat het licht begint te worden. Snel wat sportkleding en gympen aan en binnen een paar minuten sta je buiten om minstens een half uur te gaan hardlopen. Je houdt ervan om energiek en fit aan je dag te beginnen, voordat vervolgens weer thuis bezweet en naar adem snakkend onder de douche stapt, je outfit voor die dag bij elkaar zoekt en vervolgens gaat ontbijten.

Maar wat je ook doet om je dag te beginnen, je dag begint nooit echt tot dat je genietend je eerste kop koffie opdrinkt. Je bent namelijk ook een fanatieke koffieliefhebber en je laat geen excuus onbenut om van een goede kop koffie te genieten. Of het nu thuis bij je ontbijt is, een goede bak onderweg naar je werk of een lekkere cappuccino bij de lunch, goede koffie is een dagelijkse must en je zou niet weten wat je zonder zou moeten beginnen. 

Van Franse pers tot filterkoffie en van Italiaanse pot tot nespresso!

Zodoende dat je thuis ook de nodige soorten koffie hebt staan, net zoals uiteenlopende manieren om koffie te bereiden. Of het nu gaat om vers gemalen filterkoffie, een Franse pers of die typische Italiaanse koffie potten die je langzaam op het vuur klaar laat borrelen, het zal jou niet ontbreken aan de mogelijkheden om je ideale bakkie op ieder tijdstip te kunnen bereiden zodat je ongestoord kunt genieten van je favoriete aroma.

Sinds de introductie van de nespresso machine ben je ook ontzettend fan geworden van deze handige manier van koffie zetten. Je beschikt dan ook over een professioneel apparaat en een uitgebreide verzameling nespresso cups in allerlei smaken, zodat je voor ieder moment de juiste koffie vinden kan. Of het nu gaat om gehaast een bakkie zetten dat mee kan in de auto of een speciale soort waar je ’s avonds op de bank van wilt genieten na een dag lang werken, de nespresso is vast onderdeel geworden van je dagelijkse koffierituelen.

Er zijn nespresso cups te vinden met allerlei soorten en smaken koffie!

Een van de voornaamste voordelen van de nespresso en de enorme hoeveelheid uiteenlopende nespresso cups die er te vinden zijn, is dat je altijd nieuwe smaken en verschillende soorten koffie kunt uit proberen. Of je nu zin hebt in een ristretto, een lekkere koffie uit Tanzania wilt proeven of je je in de tropen wilt wanen met een uitstekende koffie uit centraal-Amerika, met de nespresso cups heb je iedere soort koffie in een handomdraai op tafel. 

Je kunt tegenwoordig verschillende nespresso cups online bestellen. Met een keuze uiteenlopende merken en typen koffie, kun je er met een paar snelle toetsen zeker van zijn dat je favoriete cups binnen een paar dagen aan je voordeur worden afgeleverd. Niet langer hoef je bang te zijn dat je je favoriete koffie niet kunt vinden in de lokale supermarkt. Niks is makkelijker dan je favoriete nespresso cups online te bestellen!