groene sap

Begin je dag goed met een green juice

Nu de winter weer in aankomst is voelen we ons niet altijd opperbest. Soms ben je een dagje niet zo lekker in orde, maar het kan zijn dat je ook langer last houdt van verkoudheid- of griepklachten. Dit komt meestal door een opsomming van verschillende factoren, zo zou je een slechte nachtrust kunnen hebben, een periode met stress kunnen ervaren of ongezonde voeding. Je wilt je natuurlijk altijd zo goed mogelijk voelen en daar weten wij wel een tip voor. Om je gezondheid een boost te geven kun je gebruik maken van green juice. Wil je meer weten over dit gezonde sapje? Lees dan snel verder, want we vertellen je er graag meer over!

Een bom van goede voedingsstoffen

om in de ochtend gelijk goed van start te gaan met een hoop energie, is het drinken van een green juice ideaal. Een green juice bevat namelijk erg veel vitaminen en mineralen, zoals ijzer, magnesium en calcium. Daarnaast bevat een green juice ook nog vezels, zink, vitamine a, vitamine b en vitamine d. Een green juice stimuleert je stofwisseling, vermindert je vermoeidheid en versterkt je immuunsysteem door de toevoeging van groenten, fruit, kruiden en algen. Daarnaast maak je zelfs meer geluksstofjes aan die stress tegengaan, door je lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Ook blijft je bloedsuikerspiegel stabiel.

Je dagelijkse hoeveelheid gezonde stoffen

Ook voor green juice geld: er is voor ieder wat wils. Er zijn namelijk meerder varianten en aanbieders op de markt, dus er zit er ongetwijfeld een tussen die past bij jouw wensen en eisen. Green juice wordt aangeboden als kant-en-klaar poeder in een pot. Dit poeder meng je bijvoorbeeld door een glas water of door je smoothie. Ook als je denkt dat je het te druk hebt om gezond te eten, kun je gebruik maken van green juice. Deze sapjes zijn namelijk supersnel en eenvoudig te maken. Wel is het belangrijk om erbij te vermelden dat de sapjes een toevoeging moeten zijn op een gezond voedingspatroon en nooit als maaltijdvervanger mogen worden gebruikt. Neem het sapje dan ook bij je ontbijt of lunch en voel je beter dan ooit tevoren!