fillers

Wanneer heb je profijt van fillers?

Wanneer je last hebt van kraaienpootjes of kleine rimpels, dan zijn er verschillende mogelijkheden deze te verminderen. Je kan ze natuurlijk omarmen; rimpels horen immers bij het ouder worden, je kan plastische chirurgie toepassen maar je kan je rimpels ook verminderen door het plaatsen van fillers. Fillers worden steeds populairder en dat heeft voornamelijk te maken met het feit dat toedienen van fillers relatief eenvoudig is. Rimpels ontstaan door het slapper worden van de huid en een verminderde elasticiteit. Door injecties onder de slappe huid te spuiten ontstaat er meer volume waardoor de rimpels zullen verminderen. Huidspecialist Fillers Maastricht ziet de vraag naar fillers steeds meer toenemen. En geeft aan dat het plaatsen van fillers relatief pijnloos is en het resultaat zeer bevredigend zal zijn.  

Wat zijn fillers nu precies?

Fillers kunnen dus helpen met het verminderen van rimpels. Maar wat zijn fillers nu precies en hoe worden fillers nu geïnjecteerd? Huidspecialist Fillers Maastricht legt uit dat fillers stoffen zijn die net onder de huid worden ingespoten met een kleine naald. “Deze stoffen zorgen ervoor dat de elasticiteit van de huid zich kan herstellen en dat het volume onder de huid wordt opgevuld. Hierdoor zullen rimpels zachter worden, kunnen oneffenheden op eenvoudige wijze worden weggewerkt en kunnen diverse contouren versterkt worden. Denk in dat laatste geval aan vollere lippen, een strakkere kaaklijn of een aanpassing bij neus”, aldus de specialist van fillers Maastricht. “De fillers die gebruikt worden, zijn vrijwel altijd op basis van hyaluronzuur. Deze stof is een natuurlijk vulmiddel dat van nature al in de menselijke huid voorkomt. Wanneer mensen ouder worden neemt de aanmaak van hyaluronzuur af waardoor rimpels kunnen ontstaan. Dit is een geheel natuurlijk proces dat eigenlijk niet tegen te houden is. Dus heb je last van rimpels, probeer deze dan in eerste instantie te omarmen”. Erger je je er toch te veel aan? Dan kan je eens laagdrempelig contact opnemen met Fillers Maastricht om de mogelijkheden van fillers te bespreken. 

Wanneer zijn fillers geschikt? 

Hoewel fillers enorm veilig zijn en de toepassing vrijwel pijnloos is, kan je fillers niet overal voor gebruiken. Je hebt namelijk pas profijt van fillers als je specifieke wensen of doelen hebt. Denk bijvoorbeeld aan het wegwerken van de wallen onder je ogen, het vergroten van het volume van je wangen of jukbeenderen, het verminderen van rimpels of het verstrakken van de kaaklijn. Ook een neuscorrectie kan met fillers worden uitgevoerd, waarbij het dan met name gaat om het vergroten van de neusbrug. Wil je graag een van deze doelstellingen bereiken? Dan zijn fillers volgens Fillers Maastricht voor jou geschikt en kan je ook echt veel profijt hebben van fillers. Ze zijn namelijk gemaakt van lichaamseigen stoffen en het voorkomt een medische ingreep in de vorm van plastische chirurgie. Het gebruiken van fillers kan je zelfvertrouwen een enorme boost geven wanneer je onzeker bent over je uiterlijk. Maar onthoud; rimpels horen bij het prachtige proces van ouder worden en verdienen het daarom ook om omarmd te worden. Word je toch onzeker van de rimpels? Neem dan gerust contact op met Fillers Maastricht om de mogelijkheden op een laagdrempelige manier te bespreken.