Seks heel belangrijk in een relatie

Seks is een belangrijk onderdeel in elke relatie. Vaak hebben mannen en vrouwen een heel ander beeld van seks in een relatie, vrouwen houden meer van de romantiek, terwijl mannen weer meer van de lust zijn. Hoe kan je elkaar tegemoet komen en hoe hou je het voor elkaar nog jaren leuk, afwisselend en spannend?

Maak er geen sport van

Een vuistregel is om je seksleven niet te repetitief te maken. Op den duur zal het voor beiden niet echt interessant meer zijn als je steeds op dezelfde plaatsen dezelfde handelingen uitvoert. Zeker niet als je dat enkele keren per dag doet. Dit zal het eerder als een verplichting laten voelen dan een uiting van intense lust en liefde voor elkaar.

Varieer

Er zijn vele manier om seks interessant te maken. Je kunt dit met elkaar bespreken wat je fijn vindt en wat juist niet. Zo kan je diverse standjes en plekken proberen die je nog niet eerder hebt uitgeprobeerd. Je zult versteld zijn hoeveel mogelijkheden er zijn. Dit maakt het net wat spannender en opwinderder voor elkaar. Je kunt heel veel ideeën vinden op het internet en diverse erotische fysieke winkels. Je hebt zelfs diverse spelletjes waarmee je al een spannend voorspel kunt opbouwen.

Romantiek

Niet alleen lust is iets waar je bij seks aan moet denken. Bij het varieren op je seksleven moet je ook je liefde tonen aan een ander en wees daarbij romantisch, organiseer een leuke dag, toon je liefde op andere manieren en laat de verliefdheid en passie opbloeien alsof je weer in het begin van je relatie staat. Dit is een goed recept voor een actief seksleven. Voorkom dat je een dagritme hebt wat in een sleur belandt, dit zal ook een negatief effect hebben op de seks en de kijk op elkaar.

Accessoires

Je kunt het seksleven een extra boost geven door het gebruik van sextoys. Deze stimuleren jou en je partner extra op de intieme momenten en zorgen voor een extra dimensie op seksueel gebied. Er is veel te vinden qua mogelijkheden in winkels. Ga vooral lekker experimenteren met diverse sextoys en zoek bij elkaar nieuwe ervaringen op die je nog niet kende.