thee op kantoor drinken

Fleur uw kantoor op met bedrukte mokken

Het eerst wat iedereen pakt als hij of zij kantoor komt, is koffie. Of thee voor de niet-koffiedrinkers. Voor veel mensen kan een dag niet beginnen zonder een mok met koffie. Het is daarom verstandig om te zorgen voor goede mokken. Een voordeel van mokken is dat deze een groot oppervlakte hebben, zodat er veel mogelijkheden zijn om uw logo er op te laten drukken. Denk bijvoorbeeld aan een pakkende tekst op de mok, samen met uw logo. Mokken zijn niet alleen leuk voor intern gebruik, maar natuurlijk ook voor uw klantrelaties. Laat mokken bedrukken met uw logo en geef ze aan uw klant als relatiegeschenk. Mokken zijn een product dat veel gebruikt wordt, dus uw logo zal veelvuldig in beeld zijn. Uw klant kan heerlijk genieten van een mok koffie en uw naam zal vaak in beeld zijn bij de klant.
Mokken kunt u laten bedrukken bij BudgetGift. Zij hebben al 20 jaar ervaring in het bedrukken van relatiegeschenken, zoals mokken.

Waar moet u op letten?
Mokken kunt u op verschillende manieren laten bedrukken. Zo zijn er mokken die in 1 tot 6 kleuren gedrukt kunnen worden, anderen kunnen zelfs geheel in full colour bedrukt worden. Hier geldt de regel, hoe meer kleuren er gedrukt worden hoe duurder de bedrukking is.
De meest voorkomende drukpositie op een mok is links van het oor. De meeste mensen zijn rechtshandig. Zo is de opdruk altijd in beeld als zij een slok van zijn of haar koffie nemen. Bedrukking rondom wordt ook steeds populairder en biedt een groter drukoppervlakte dan de bedrukking links van het oor. Zo kunt u de mok aan beide kanten van het oor laten bedrukken. Een leuke manier om een jubileum te vieren.

Eén van de belangrijkste eisen is dat de opdruk van de mokken vaatwasbestendig is. Zonder vaatwasbestendige opdruk, is het logo met enkele wasbeurten weer van het logo af. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Let er dus goed op of de mok vaatwasbestendig is. Staat het er niet specifiek bij? Neem dan contact op met de klantenservice. Zij helpen u graag verder.
Doordat mokken vaatwasbestendig gemaakt moet worden, zijn deze niet binnen 1 à 2 dagen gedrukt. Dit proces kan soms enkele weken in beslag nemen. Houdt daar rekening mee als u mokken besteld.

Voordelig uw bedrukte mokken bestellen
Mokken komen in verschillende prijsklassen. Zo is er voor ieder budget de perfecte mok. U kunt al bedrukte mokken bestellen bij BudgetGift vanaf 36 stuks. U hoeft dus geen honderden mokken af te nemen. Mokken zijn breekbaar, dus wij raden aan wel iets meer mokken te bestellen, zodat u altijd genoeg voorraad heeft. BudgetGift levert kwaliteit af en zo kunnen u en uw klanten dagelijks genieten van een lekkere mok met koffie of thee, uit een bedrukte mok met uw logo. Een beter begin van de dag is er toch niet?