vrouw voor de spiegel

Een goede dag begin je… voor de wastafel!

Een goed begin van de dag begint natuurlijk voor de wastafel. Een frisse plens water in je gezicht om goed wakker te worden en laat de ochtendroutine maar beginnen. Het is van groot belang dat jij ’s ochtends even goed de tijd kunt nemen om je klaar te maken aan de wastafel. In dit artikel lees je hoe je jouw wastafel zo goed mogelijk inricht om iedere ochtend met een fris gevoel de deur uit te gaan.

Hygiëne van de wastafel

Wanneer jij je ’s ochtends klaarmaakt aan de wastafel, is niets zo vervelend als een laag stof, haar in het wastafel putje of kalk aan de wastafelkraan. Je doet er goed aan om jouw wastafel proper te houden. Het is een simpele routine om na gebruik de wastafel in ieder geval af te nemen en droog te maken. Zo kun je iedere morgen genieten van een schone wastafel. Zo begin jij je dag wel zo lekker!

Een mooi geheel

Je wilt niet weten hoeveel tijd per week, maand of jaar je voor jouw wastafel besteed. Je doet er dus goed aan om dit speciale plekje waar jij je iedere ochtend klaarmaakt, optimaal in te richten. Kies voor een luxe wastafel met mooie mooie kraan. De beste optie is om een kraan te kopen van roestvrij staal. Deze blijven het langste mooi. Of kies ervoor om mee te gaan met de huidige trends en schaf een matzwarte kraan aan voor de wastafel. Kranen kopen is een belangrijk onderdeel van het eigen maken van jouw wastafel.

De spiegel

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van heel het land? Een mooie spiegel maakt jouw wastafel helemaal af. Wil je het gevoel hebben dat je je als een filmster klaarmaakt? Installeer dan bolletjes verlichting langs de spiegelwand. Ook kun je voor een mooie gouden lijst kiezen om de spiegel heen. Het geeft een luxe uitstraling waar jij iedere ochtend tijdens het klaarmaken van kunt genieten.

Badkamer voor twee

Moet zowel jij als jouw partner er ’s ochtends rond dezelfde tijd uit? Voorkom strijd in de badkamer en kies voor een dubbele wastafel. Zo voorkom je ergernissen in de ochtend en frustraties over hoe de wastafel wordt achtergelaten. Jullie kunnen nu beiden gebruik maken van de wastafel en hebben een eigen domein!

Zorg ervoor dat jouw dag goed begint met een mooie en functionele wastafel. Geniet van gemak en een luxe uitstraling door jouw wastafel te optimaliseren. Kies voor een nieuwe kraan en koop een nieuwe spiegel voor het perfecte plaatje.