bidon bedrukken

Het ideale sportieve relatiegeschenk: bedrukte bidons

Wanneer je jouw zakenpartners of klanten iets wilt schenken, dan is het goed om na te denken over wat je hen cadeau doet. Ga je voor de paraplu, de aansteker, USB-stick of toch de powerbank? Het grote voordeel van deze producten is dat je ze kunt laten bedrukken. Met je bedrijfsnaam en/of -logo en eventueel met de contactgegevens van jouw bedrijf. Maar je zou ook kunnen kiezen voor een bidon! Een bidon is niet alleen een handig product, maar ook een ideaal geschenk waarmee je jouw bedrijf kunt promoten!

Wat is een bidon?

Een bidon is simpel uitgelegd een afsluitbare drinkfles. Bidons zijn er in verschillende soorten, maten en kleuren en worden veelvuldig gebruikt door sporters. Zowel sporters die in de sportschool fanatiek bezig zijn met hun workouts als sporters in de buitenlucht. Tassen met gevulde bidons staan vaak aan de zijlijn bij de voetbalwedstrijden en wielrenners hebben een bidon vaak in een speciale houder aan het fietsframe zitten. Een bidon is gemaakt van sterk kunststof en waterbestendig. Daarnaast bevat een bidon in de regel ook een speciale drinktuit die niet lekt. Zo kun je tijdens het activiteit zonder te knoeien drinken.

Wat is de inhoud van een bidon?

De inhoud van de gemiddelde bidon is 500ml of 750ml. Uiteraard zijn de bidons met een inhoud van 750ml iets groter dan die met een inhoud van 500ml. Zeker voor lange fietstochten of langere sportsessies is een grotere bidon van waarde, omdat je deze dan minder vaak hoeft te vullen. In de basis wordt een bidon gevuld met water, maar het is niet ongebruikelijk dat de fles gevuld wordt met frisdrank of een energiedrank. Vooral bij intensieve sporten wordt vaak voor een energiedrank, zoals AA-drink of Gatorade gekozen.

Hoe kun je een bidon laten bedrukken?

Er zijn specialisten die bidons bedrukken en voor bedrijven is dat een ideale oplossing. Zo kunnen zij hun zakenrelaties en klanten een sportief cadeau geven terwijl ze ook nog eens hun bedrijf kunnen promoten. Je kunt een bedrijfslogo of alleen een naam op een bidon laten bedrukken. Daarin heb je genoeg mogelijkheden, maar het is in de regel wel een feit dat je deze in grote aantallen moet bestellen. Aanbieders die bidons bedrukken vragen om een minimale afname van bijvoorbeeld 100 stuks.

Waarom een bedrukt relatiegeschenk?

Een relatiegeschenk bedrukken is een ideale methode om jouw bedrijf te promoten. Zeker wanneer je voor een product kiest die veelvuldig gebruikt wordt. De bidon is zo’n product dat altijd wel van pas komt. Je ziet ze in sportscholen, langs de weg en velden en zelfs gewoon op kantoor! Waar medewerkers de bidon gebruiken om altijd een fles drinken bij het bureau te hebben staan. Zo voorkomen ze ook dat ze vaak van de werkplek weglopen om een nieuw glas drinken te pakken. Een bidon is dan ook een geschenk dat altijd wel in de smaak valt en door het veelvuldig gebruik kun je dus enorm veel publiek bereiken. Als je de bidon laat bedrukken met je bedrijfslogo, bedrijfsnaam en/of contactgegevens.